Termeni si conditii

Termeni si conditii1. Preambul

Prin accesarea site-ului www.medclinicsuceava.ro acceptati in intregime Termenii si conditiile de utilizare. Ne rezervam dreptul de a schimba in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara notificarea prealabila a utilizatorilor.

2. Definirea termenilor

Utilizator defineste orice persoana care acceseaza si foloseste www.medclinicsuceava.ro. Persoanele minore necesita acordul parintilor.

Partener inseamna orice terte persoane care furnizeaza continut acestui site web

Serviciu inseamna furnizarea catre utilizator a accesului la date, informatii si servicii prin intermediul internetului, cu ajutorul acestui site

Mesagerie inseamna orice forma de comunicare (email, mesaje, newsletter etc)

Cookie inseamna un volum mic de date stocate pe computerul sau telefonul utilizatorului, legate de vizita efectuata pe site

Date personale inseamna datele furnizate de Utilizator pentru autentificare, newsletter, mail, consultatii medicale online, etc.

Website este un portal web de prezentare a serviciilor oferite, continand si o sectiune de consultatii medicale online cu personal cu studii medicale

3. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

Continutul website-ului www.medclinicsuceava.ro este protejat de prevederile legale care reglementeaza drepturile de autor. Toate materialele (imagini, articole, texte, grafica, design, marci si logo-uri, clipuri audio/ video), continute in acest website sunt proprietatea EndomedPlus SRL cu sediul in municipiul Suceava, str. Libertatii nr. 19, cabinet nr. 4, la parter, bloc A, ap.1, judet Suceava, J33/143/27.02.2012, CUI 29820394, si sunt protejate de legile in vigoare referitoare la dreptul de proprietate intelectuala. Orice preluare (copiere, distribuire, transmitere, publicare) de continut poate fi facuta doar cu acordul proprietarului platformei si cu precizarea sursei.

4. Drepturi de utilizare

4.1. Informare si programare pentru consultatie la sediul clinicii

Pe site, utilizatorii au posibilitatea de a se informa privind serviciile prestate in cadrul clinicii MedClinicSuceava, specialitatile medicale, afectiunile tratate si medicii parteneri. La datele de contact, utilizatorii pot gasi informatii privind numerele de telefon cu ajutorul carora se pot programa pentru o consultatie medicala la sediul MedClinic Suceava, strada Universitatii nr. 19, bloc 2 parter.

4.2. Consultatie medicala online

4.2.1. Consultatiile medicale online se refera la interactiunea dintre pacient si medic, cu ajutorul unui mediu virtual de comunicare. Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii, pacientul intelege si accepta ca acest tip de serviciu poate avea anumite limitari ale actului medical, din cauza lipsei interactiunii fizice. De asemenea, pacientul intelege si accepta ca nu este vorba despre o consultatie medicala prevazuta in legislatia romaneasca, ci doar o opinie medicala. Orice document eliberat in urma consultatiilor online se supune acestor conditii.

4.2.2. Programarile pentru consultatiile online se fac pe site-ul MedClinic Suceava. Utilizatorul alege specialitatea medicala, medicul si intervalul orar si ia la cunostinta pretul consultatiei. Pentru continuarea efectuarii programarii, va furniza date despre nume, telefon si email si va accepta conditiile din acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, conform Politicii de confidentialitate. Utilizatorul va avea optiunea de a plati online sau la clinica. Dupa ce va bifa optiunile, programarea se considera finalizata. Utilizatorul va fi contactat ulterior de unul dintre membrii personalului MedCinic Suceava pentru confirmare si pentru eventuale modificari.

4.2.3. Pacientul intelege si accepta ca daca nu mai poate onora consultatia, are obligatia de a anunta telefonic, cu cel putin 24 de ore inainte de data programarii, fara a da niciun motiv, fara compensatii sau penalitati. De cealalta parte, pacientul va fi anuntat cu 24 de ore inainte, de catre reprezentantii clinicii, privind orice modificari care pot influenta data, ora sau pretul consultatiei online.

4.2.4. Consultatiile medicale online se vor desfasura prin intermediul platformei ZOOM. Pacientul isi asuma responsabilitatea de a avea acces la infrastructura necesara desfasurarii consultatiilor online:

  • Calculator/notebook/tableta/smartphone cu camera si microfon incluse
  • Acces la internet si adresa de e-mail

MedClinic Suceava nu isi asuma raspunderea pentru securitatea mijloacelor de transfer de date sau de comunicatie.

Daca, din motive tehnice, care nu se pot imputa niciuneia dintre parti, sesiunea video nu se va putea desfasura, atunci contravaloarea consultatiei va fi returnata sau va fi reprogramata.

Daca pacientul nu va accepta conexiunea video pentru mai mult de 15 minute de la momentul programat, fara un motiv intemeiat, programarea se anuleaza, iar suma platita nu va fi restituita.

4.2.5. Citind acesti Termeni si Conditii, pacientul admite ca intelege procedurile privind realizarea unei consultatii medicale online. Pacientul isi asuma ca a inteles modalitatea de programare, suma de plata, drepturile sale (dreptul de a fi informat, dreptul de a beneficia de un serviciu de calitate, dreptul de a face si de a anula o programare). De asemenea, utilizatorul intelege riscurile si limitarile acestui tip de serviciu si isi da acordul pentru finalizarea programarii online pentru consultatia medicala online.

5. Preturi

Preturile serviciilor oferite sunt cele indicate pe website-ul www.medclinicsuceava.ro , la momentul efectuarii unei programari, cu exceptia cazurilor de eroare in site.

Clinica isi rezerva dreptul de a modifica preturile serviciilor oferite pe site in orice moment, fara notificare prealabila, iar astfel de modificari nu vor afecta programarile deja plasate de utilizator.

6. Metoda de plata

Clientul poate achita contravaloarea serviciilor prin plata online cu cardul bancar. Aceasta metoda implica un furnizor de servicii de plata tert, iar pentru folosirea serviciului sau utilizatorul va fi obligat sa respect termenii si conditiile si/sau taxele impuse de o astfel de terta parte. Utilizatorii trebuie sa furnizeze datele solicitate de procesatorul de plati si sa parcurga pasii indicati pe pagina de plata, pentru a finaliza operatiunea. Procesatorul de plati are intreaga responsabilitate asupra gestionarii datelor dumneavoastra necesare efectuarii platii, inclusiv asupra datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastra.

In cazul tranzactiilor online cu cardul (conform reglementarilor MasterCard si Visa) sumele vor fi returnate in cardul initial de unde s-au primit banii.

Endomed Plus SRL nu este raspunzator daca o metoda de plata care implica un furnizor de servicii de plata tert nu este disponibila sau nu functioneaza din motive care nu pot fi atribuite Endomed Plus SRL.

7. Absolvirea de raspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati.

Politica site-ului este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, ne rezervam dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea Endomed Plus SRL, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane. Nu le vom utiliza in alte scopuri decat cele specificate.

Titularul nu este si nu va fi legal responsabil pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in site. Pentru a afla informatii detaliate si complete despre serviciile puse la dispozitie de noi, ne puteti contacta telefonic, utilizand datele de contact puse la dispozitie la sectiunea de contact dedicata.

8. Consideratii finale

Ne rezervam dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Titularul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment, portiuni ale continutului site-ului. Totodata, titularul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut din site.

Utilizatorii pot folosi continutul site-urilor doar pentru uzul personal, cu respectarea conditiilor evidentiate prin prezentul document si niciuna dintre actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii acordului prealabil scris al titularului:

  • Indepartarea sau alterarea continutului sau a insemnelor care identifica dreptul de autor al titularului asupra continutului;
  • Reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.
  • Orice actiune sau incercare de natura sa incalce prevederile de mai sus vor legitima Titularul sa faca uz de dreptul de a se adresa instantelor de judecata legal competente pentru sanctionarea unei asemenea fapte.
  • Anumite parti ale continutului publicat pe site-uri pot sa fie furnizate de catre terte persoane cu care site-ul are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului site-ului pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Site-ul nu este responsabil in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, site-ul nu este responsabil de continutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

Fiind de acord cu prezentul document „Termeni si conditii”, utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri.